“Zo verstuur je in 1 minuut 5 dating berichten, waar bijna ELKE vrouw vol Verbazing & Enthousiasme op reageert...”

Ontdek de gevaarlijk goede technieken voor een overvol postvak. Jij hoeft alleen CTRL+V te doen zo simpel is het!

De Beste Online Dating Geheimen zodat Je Constant Dates Krijgt

Naam:
E-mail adres:
 

        Beste Online dater,

        Ik heb een paar vragen voor je, beantwoord ze eerlijk.

 • Was jouw datingsite postvak gisteren minder vol dan je hoopte? Heb je vandaag weer een té lege inbox gezien?

 • Krijg jij op je eerste dating berichten die je verstuurt weinig tot geen reacties?

 • Zou jij het geweldig vinden als je in 3 minuten...10 vrouwen een berichtje kunt versturen. Waarbij een groot deel enthousiast reageert en de reacties minimaal 6 zinnen lang zijn? In de plaats van het lastige: "Wat een leuk berichtje vertel is iets over jezelf"

 • Heb jij er ook een hekel aan om 15 minuten lang je hoofd te breken op het eerste berichtje? (En te merken dat je ook dan lang niet altijd een reactie krijgt.)

 • Zou jij bezwaar hebben om een dating bericht te versturen, naar de dame die jij aantrekkelijk vindt. Waar de vorige 7 dames, dolblij op reageerden. En je waarschijnlijk bij haar de zelfde onweerstaanbare indruk achterlaat? (Ja, zo makkelijk kan het zijn!)

        Ik durf te wedden dat jij op ten minste één van deze vragen 'ja' hebt beantwoord. Nee, ik kan niet je gedachte lezen. Maar waarom ik het toch zo zeker weet is... omdat ik zelf jaren lang inschreven sta bij datingsites.

        En wanneer ik naar mijzelf kijk en andere mannen, kan je één ding wel vaststellen...

        Berichten schrijven zuigt!

         Als jij aan online dating doet, en het geprobeerd hebt en dan bedoel ik écht  geprobeerd. Wat is dan één van de meest tijdrovende en 'ondankbare' dingen die je moet doen?

        Berichten schrijven...

        Al is het alleen al omdat de vrouw aan wie jij een berichtje schrijft, er nog 68 ontvangen heeft.  En je na 15 minuten brainstormen en schrijven niets meer krijgt dan een profiel bezoek?!

        Vrouwen hebben belachelijk veel keus, dat zal jij vast al wel gemerkt hebben. Dus zelfs je dating profiel bezoeken is vaak te veel 'moeite'!

        Aan de andere kant het is voor een vrouw ondanks die vele berichten niet heel moeilijk om te kiezen op wie zij reageert. (Daarover later meer.)

        De meeste mannen krijgen geen reactie. En als je iets krijgt geen interesse!

        Als jij 10 berichten verstuurt, hoeveel leuke, interessante reacties ontvang jij terug? Ik durft te wedden, als jij zoveel succes als mij had helemaal niets. Ja of twee wanneer je geen interesse als een reactie telt.

        Dat is erg vervelend... het kost jou tijd en moeite of dat nou 3 minuutjes is of een kwartier dat maakt niet uit. Jij neemt het initiatief, je had ook iemand anders kunnen mailen.  

        Als jij de moeite neemt om haar profiel door te lezen en daarop inspeelt. Om een gepersonaliseerd eerste dating bericht schrijven. Dan zou toch een groot deel daarvan positief beantwoordt moeten worden?

        Als jij een leuk complimentje geeft, zou zij daarvan toch moeten blozen? En je op z'n minst moeten bedanken, met een leuk complimentje terug. Of niet?

        In de ideale wereld zou dat werken, online dating is niet de ideale wereld. Voor jou niet en voor haar ook niet. (Het kan zeker de 'ideale wereld' worden voor jou en haar.)

        Ik zal je meenemen in de wereld van een vrouw, die ingeschreven staat bij een dating site. Als jij weet wat zij meemaakt ga je misschien anders naar de berichten kijken die je nu stuurt.

        En ga je erachter komen dat het niet heel raar is dat jij en vele andere mannen met jou weinig positieve reacties krijgen.

Grote kans dat je eerste dating bericht de vrouwen die jij aantrekkelijk vindt, totaal niet interesseert.

De meest  aantrekkelijke en interessante vrouwen, krijgen ontzettend veel dating berichten. 30 - 60 op een dag is geen uitzondering. De meeste berichten die zij ontvangt  delete ze gelijk. Maar met wat trucjes kom jij wel aantrekkelijk over. Leest ze jou bericht een geeft ze graag antwoordt. 

        Voor jij weet wat je wel moet versturen, is het goed om te weten wat je vooral niet moet doen. Hier is een kleine selectie van kansloze berichten. Ben jij ook schuldig aan het sturen van berichten die haar vervelen?

        "ZIJ" dat is de gedachte van een vrouw die ze kan hebben bij het lezen van 1 van deze berichten.

"Hoi wat ben jij een mooie dame en heb je een leuk profiel! Bekijk m'n profiel en ik hoop wat van je te horen."

ZIJ: Helaas ben je niet de eerste die me dit compliment geeft! En voor de rest weet zie ik ook geen reden om iets terug te schrijven.

"Volgens mij moeten wij nodig chatten! Heb je msn? Lijkt mij gezellig, geef maar een gil."

ZIJ: Nee moeten we helemaal niet! Ik ken je niet eens?! En je hebt niets boeiends te melden.

 "Hey hoe is het? Leuke dag gehad? Leuk profiel heb je, het lijkt me leuk je wat  beter te leren kennen."

ZIJ: Ja en Ja. O wat maakt mijn profiel zo leuk? Leren kennen? Dit bericht stuur je vast ook naar 100 andere dames!

"Lijkt me leuk om een keertje met je te babbelen en je beter te leren kennen.
Hoop wat van je te horen. xx"

ZIJ: Origineel zeg, jij bent al de 1000ste die mij beter wil leren kennen! En je zegt niet eens waarom. je zegt niet eens waarom.

"Nou je zal wel veel van dit soort mailtjes krijgen.. mjah denk dat ik Out of your league ben.Met andere woorden, pas niet in het rijtje Brad pitt, Usher, enz." veel van dit soort mailtjes krijgen.. mjah denk dat ik Out of your league ben.Met andere woorden, pas niet in het rijtje Brad pitt, Usher, enz."

ZIJ: Dus jij vindt mij te goed voor je? Hoezo onzeker?

       Stel je het is voor...dag in dag uit krijg je zulk soort berichten. 30! Of nog meer.  (Hoe moelijk is het dan om het beter te doen???)

        Deze berichten zijn inspiratieloos, interesseren of prikkelen haar niet. En zullen daarom geen reacties opwekken. En zullen daarom geen reacties opwekken. Dit is jouw concurrentie. Misschien herken je ook wel een type bericht  van wat jij nu stuurt. Als dat zo is, is het zaak iets anders te versturen.

        Want 94% van de mannen doet dit al!

        Als jij je berichten aanpast, en iets anders schrijft dan de rest van de mannen op de dating site. Dan heeft dat veel positieve gevolgen...

Want een goed, origineel en interessant bericht, zorgt er voor dat:

 • Jij een geweldige eerste indruk achterlaat, jij weet haar namelijk wél te verbazen. Zij is niet gewend om iets origineels te lezen. Waardoor jij haar gelijk aantrekt.

 • Je geen dames meer mis zal lopen omdat je bericht zwak geschreven is. Sterker nog zij zal na het lezen van jou bericht, zich alleen nog maar op jouw focussen. Zij zal steeds je profiel checken om te kijken of jij haar bericht al gelezen hebt...

 • Je kunt makkelijk, vier keer zo veel berichten ontvangen als voorheen. Want jij stuurt iets dat haar interesse wekt, daardoor wil ze erachter komen wie jij bent.

 • Jij krijgt de keuze om te bedenken welke dames jij nog beter wilt leren kennen. En welke niet, simpelweg omdat zoveel vrouwen op je eerste bericht reageren. Dat je selectiever moet worden. 

 • Jij zal bepaalde emoties in haar losmaken zoals: opwinding, een echte glimlach, een bepaalde fantasie, lust of erg veel interesse. Het ligt er aan waar jij je op richt met jouw eerste bericht.

 • Je zal al na je tweede of derde bericht haar telefoonnummer kunnen krijgen. Omdat jij wel haar weet te fascineren. Jij weet haar al gelijk aan je te binden.

De methode waarmee jij meer eerste dating berichten kunt versturen in minder tijd. Waarop meer vrouwen positief reageren dan óóit. En jou de minste moeite kost...

Een paar slimme psychologische trucjes, doeltreffende maar toch niet moeilijke technieken. En jij kunt binnen 3 minuten...7 dames bereiken, om dan na 10 minuten, 2 leuke reacties te ontvangen. En de volgende dag te lezen wie je nog meer met je bericht verrast hebt. Na zo'n eerste indruk is de rest kinderspel.

        Jouw eerste dating bericht geeft haar een eerste indruk. Deze kan teleurstellend zijn omdat je haar iets schrijft wat ze al 100 keer gelezen heeft. Of ze valt van haar stoel van verbazing. Omdat jij haar in de ziel raakt met je woorden! (Bijna geen enkele man lukt dat.)

        Na zo'n fascinerende eerste indruk op haar te hebben gemaakt. Is het krijgen van haar e-mail adres of telefoonnummer erg simpel. Omdat jij je op zo'n positieve manier onderscheiden hebt van de andere mannen. Moet zij jou wel beter leren kennen.

        Na een paar maanden kwam ik tot de conclusie dat mijn berichten kansloos waren. Toen ik ging onderzoeken wat vrouwen willen, hoe de situatie is etc. En pakte ik het anders aan...

  Ik ben gaan experimenteren!

        Misschien was ik lui, of teleurgesteld...ik denk beiden. Maar ik had geen zin meer om elke dag een paar vrouwen te mailen, 15 minuten aan een berichtje te besteden. Om als resultaat  te krijgen: een lege inbox, drie profiel bezoeken, twee geen interesses en 2 verspilden uren!

        Mijn naam is Jack Joel en de dames die ik via het internet heb ontmoet. Hebben allemaal 1 ding gemeen...de berichten die zij kregen hebben, heb ik ook naar 10-tallen andere vrouwen verstuurd.

        Mijn berichten waren wél ORIGINEEL en fascinerend voor haar om te lezen, maar niet UNIEK. 

        De berichten die ik stuurde waren namelijk: Knip en Plak berichten!

        Printscreen van mijn inbox. De namen zijn weg gehaald wegens privacy. 

        Terwijl ik bezig was om andere dames het zelfde dating bericht te versturen. Reageerden een paar andere dames die ik daarvoor had gemaild!  Resultaat: 6 nieuwe berichten in 1 kwartier.

        Ik vind het ook niet erg om m'n titel: Niet openen a.u.b.  met jou te delen. De magie zit 'm vooral in de inhoud van je bericht. Die zitten vol met psychologische triggers. Waardoor het niet krijgen van blije, enthousiaste reacties heel lastig wordt.

6 Nieuwe Berichten In 15 Minuten

        Uit mijn luiheid, ontevredenheid en frustraties om niet meer een persoonlijk bericht te schrijven. Kwam een Knip een Plak bericht voort en dat was mijn beste ontdekking ooit...

        Het raarste vond ik dat de resultaten beter waren dan daarvoor toen ik elke vrouw apart en persoonlijk benaderde en alles op haar profiel basseerde.

        Ja het is te makkelijk! Je kunt in 3 minuten 7 vrouwen bereiken. Even een nieuwssite bezoeken. Of iets eten. Om dan een paar minuten later de reacties te lezen. Het is net vissen met het beste aas.

        In mijn volgende voorbeeld zie je 2 reactie van dames, aan wie ik het zelfde berichtje heb verstuurd. Moet je zien hoe blij, positief en uitgebreid ze reageerden.

        Zoals je ziet komen de reacties deels overeen, maar heeft elke vrouw ook haar EIGEN interpretatie. Daarin zit 'm ook de kracht, het berichtje is zo geschreven, dat ik geen vrouwen uitsluit, en het ook persoonlijk voelt. Zodat een vrouw vol entousiasme reagereert!

        Na een tijdje begon ik me af te vragen, hoe kan het...dat je met 1 bericht zoveel verschillende vrouwen kan bereiken, die graag reageren. Ik kwam toen tot de volgende conclusies.

Voordelen van een Knip en Plak bericht:

 • Jij kunt in erg weinig tijd veel berichten sturen, want je opent kladblok, bekijkt een profiel van een leuke dame en doet CTRL+V ja zo simpel is het. Wanneer je meerdere berichten hebt stem je die af op haar profiel.

 • Je kunt testen wat wel en niet werkt en het verbeteren. Zoals je eerste zin, titel grapjes etc. Na wat trial en error houd je een bericht over met de psychologische triggers die voor veel enthousiaste reacties gaat zorgen.

 • Je hebt een tekst, die in het verleden vrouwen fascineerde en het in de toekomst weer zal doen. Want zo verschillend vrouwen zijn, zo zijn ze ook het zelfde.

 • Jij kunt een beetje inschatten wat de reacties worden, waardoor het voor jou makkelijker wordt om vervolg berichten te schrijven.

 • Je verspilt geen tijd meer aan dames die niet reageren (Window-shoppers). Omdat je het je maar 3 seconden kost om je bericht te versturen.

 • Afhankelijk van je Knip en Plak bericht, hoef je niet eens haar profiel te lezen. Spreekt haar foto jou aan, dan kun je een bericht sturen.

 • Je moet zorgvuldig nadenken over elke zin. Waardoor je bericht erg goed geschreven is en jij het beste uit jezelf haalt. En dat voelt zij, dus moet ze wel reageren het bericht is te sterk geschreven.

 • Door een uitgebreid bericht te sturen van minimaal 2 paragrafen, krijg je een goed uitgebreid antwoord terug. Zij investeert meer tijd in jou dan andere mannen. Daardoor is het makkelijker om haar telefoonnummer te krijgen.

Lees waarom vrouwen blij reageren wanneer jij ze een Knip en Plak dating bericht verstuurt.

        Het boeit haar niet, een Knip en Plak bericht oogt en voelt als een persoonlijk bericht. Daar zijn een paar mooie trucjes voor. Dus de gedachten dat jij dit naar meerdere dames hebt verstuurd komt totaal niet bij haar op.

        Trouwens er zijn zoveel mannen die elkaar kopiëren, ze geven het zelfde complimentje, schrijven de zelfde soort teksten, slijmen op de zelfde manier!

        Bij sommige websites kan je met 1 druk op de knop, laten merken dat je geïnteresseerd bent. 7 van deze 'instant flirts' ontvangen op één dag is voor haar geen uitzondering...Is dat origineel?!

        Nu ben je wel origineel, maakt haar aan het lachen, en het enige wat je doet. Is jezelf kopiëren. En niet iemand anders, wat andere mannen dus wel doen.

          Je schrijft het bericht helemaal vanuit jezelf, en doet je dus ook niet voor als iemand die jij niet bent.

        Je zult merken dat de reacties die je ontvangt veel voldoening geven. Want jij bent de man die haar iets weet te sturen, waardoor zij blij verrast wordt. Hier zijn wat reacties.

6 verschillende quotes van dames...(Die voortkwamen uit andere Knip & Plak berichten

 • Haha ik vind het knap dat jij in iemands gedachten kan kijken die je nog nooit ontmoet hebt!

 • Haha jij bent echt origineel! Leuk leuk! Ik weet niet of ik daar tegen op kan hoor! Ik vind het een zeer orginele mail. Zo een heb ik er nog niet gehad. Ben nu wel nieuwsgierig geworden naar de persoon achter het mailtje ;)

 • Ik moest er even de tijd voor nemen, moet zeggen dat jouw bericht het interessantst was, er zaten veel berichten bij van macho's die zeiden van mijn berichtje is anders als al die anderen. Ben blij dat het bij jouw wel zo is:)

 • Klinkt erg, heel erg interessant, tja zou liegen als ik zou zeggen dat ik geen glimlach op mijn gezicht kreeg....

 • Pff kreeg het er wel een beetje warm van toen ik las wat je me had gestuurd:P

 • Dankjewel voor je leuke en orginele berichtje.... heeft het een tijdje geduurt. Klinkt misschien gek, maar je bent in mn hoofd blijven hangen, elke keer dacht ik.... ik moet je toch nog even een berichtje terug doen.... Dit berichtje heb ik NIET zo laat geschreven omdat ik geen belangstelling heb!

        En ga zo maar door...

        Het lijkt wel te mooi om waar te zijn...zonder enige moeite wist ik de meest lieve, interessante en spannendste reacties op te wekken. Nu waren de reacties boeiend.

        Je komt gelijk iets over hen te weten, en laat een fascinerende indruk achter. Ik was verbaasd dat het zo goed werkte. Want overal op internet las ik dat je zoiets niet moest doen. (Lees later waarom ze deze mythe verspreiden.)

Of je ook "betrapt" kunt worden?

        Ik heb honderden Knip en Plak berichten gestuurd, om te ontdekken wat wel en niet werkte. En minder dan 6 dames hebben mij een bericht gestuurd, dat ze het idee hadden. Dat ik het bericht naar meerdere dames stuurde.

        Nu komt de shock, sommige zeiden het wel voor de grap, en moesten zelf ook om die gedachten lachen. Omdat het zo origineel is dat je stuurt en het zo persoonlijk voelt, maakt zij zich niet echt druk. En behoud je het contact.

Waarom jij met een Knip en Plak bericht een voller postvak krijgt... tot wel 396 % Met 1 goed eerste bericht krijg jij tientallen enthousiaste reacties...

Een Knip en Plak bericht, focust zich op haar innerlijk en niet haar uiterlijk. Alleen dat is voor haar al een reden om te reageren. Daarnaast ben je origineel en kom je aantrekkelijk over. Hierdoor vindt zij jou  fascinerend en voelt ze dat ze iets moet terug schrijven. Ze kan niet anders, het gaat aan haar knagen als ze niet reageert!

        Vrouwen krijgen talloze berichten, soms wel meer dan 30 op een dag. Waarvan de meesten mega saai zijn of op haar uiterlijk gericht. In tegenstelling tot de standaard berichten die zij ontvangt is een goed Knip en Plak bericht totaal niet op haar looks gericht. 

        Jij zal haar ook niet in slaap sussen wanneer ze je bericht leest. Jij zal namelijk iets sturen waardoor je gelijk haar aandacht trekt, en zij jouw aantrekkelijk vindt. Omdat jij de juiste woorden tegen de juiste persoon zegt.

        Hiermee onderscheid je je gelijk ten opzichte van andere mannen. En dat heeft een positief resultaat op je inbox.

        Waarom een Knip en Plak bericht ook werkt is omdat je meer vrouwen kunt bereiken. En je steeds beter ontdekt wat wel en niet werkt. Waardoor je berichten steeds sterker worden.

        Er zijn genoeg 'dating goeroes' die zeggen dat een bericht die je naar meerdere vrouwen stuurt niet werkt. Misschien is dat omdat ze zichzelf beschermen. Ik zat er eerlijk gezegd ook over te twijfelen of ik dit naar buiten moest brengen.

        Hoe minder mannen een goed bericht schrijven en hoe meer tijd ze er aan kwijt zijn... hoe meer succes 'wij' hebben. Want wij sturen wel iets goeds en het kost ons slechts een enkele muisklik. Terwijl jij en andere minuten lang zitten te zwoegen.

        Na een paar maanden het alleen voor mij zelf te houden. Heb ik het met mijn beste vriend gedeeld. En na het pushen van hen ben ik op punt beland om het te openbaren.

        Natuurlijk begrijp ik ook dat als dit in de verkeerde handen terecht komt, er problemen kunnen komen. 

        Een man die qua uiterlijk een té aantrekkelijke vrouw ontmoet. Dat is nog positief...

        'Macht' doet rare dingen...als jij in een handomdraai de meest leuke reacties opwekt. Zou je daar alleen al een kick van kunnen krijgen. Je zou online zo aantrekkelijk kunnen overkomen. Dat zij veel voor je zou doen. (Dingen die niet perse goed voor haar zijn.)

        Jij zult merken dat de machteloosheid die je misschien nu hebt, helemaal zal verdwijnen. Jij zult inloggen en berichten moeten beantwoorden. Omdat jij nu wel vrouwen fascineert met je eerste bericht. Ze zal over je fantaseren en naar je smachten.

        Een reden waarom die 'dating goeroes' denken dat een Knip en Plak bericht niet werkt. (Ik ben geen dating goeroe, maar een normale man van de praktijk.) 

        In theorie zou je zeggen het werkt niet dat dacht ik in het begin ook.  Ik was ook verbaasd dat zoveel vrouwen positief reageerden. 

        Maar nu ben ik  op een punt beland dat ik andere wil helpen. Aangezien ik zelf zo met het berichten schrijven geworsteld heb. En minder actief op datingsites ben en 'n vrienden overtuigeden dat ik het moest delen doe ik dat maar. We vissen toch niet meer in de zelfde zee ;-)

        Een andere reden waarom dating goeroes denken dat een Knip en Plak bericht niet werkt, komt omdat ze een verkeerd beeld hebben.

        "Hey Sanne, je hebt een leuk profiel en je bent ook erg knap op die foto's, bekijk mijn profiel en ik hoop iets van je te horen. " Zo'n bericht werkt niet...

        En dit is ook geen Knip  en Plak bericht. Verre van zelfs dit is gewoon een slecht bericht, dat vaak rondgestuurd wordt! Een Knip en Plak bericht gaat namelijk veel dieper en juist niet over haar uiterlijk daarnaast is het ook niet oppervlakkig.

        Online daten is een geweldige manier om nieuwe dames te ontmoeten. Of  je nou iemand zoekt voor een onenightstand, een vaste relatie of iets daar tussen in. Het kan allemaal.

        Maar je moet dan wel met haar in contact komen en dat is vaak het lastigste.

        Zelf heb ik een lange weg afgelegd, om te leren hoe je knip en Plak berichten moet versturen. Waarop vrouwen graag en dol enthousiast reageren. 

        Nu heb ik goed nieuws, jij zult namelijk een short-cut krijgen. Want ik ga jou leren, hoe jij een goed Knip en Plak bericht maakt. Hierdoor zal jij straks erg veel contact krijgen met de meest mooie vrouwen. Die zich hebben ingeschreven bij een dating site.

        Ik heb net het laatste hoofdstuk geschreven van mijn e-book. Waarin ik je Stap-Voor-Stap leer hoe je goed een Knip en Plak bericht schrijft. Het is de eerste online dating e-course in zijn soort.

        Naast dat ik het e-book geschreven heb, zal ik jou ook regelmatig mailen. Daarover later  meer.

Wat jij zult leren in deze E-course:
 • Ik leer jou woord voor woor wat jij in je bericht kunt zetten, waardoor zij voelt dat je haar gedachte leest. Waardoor zij ervaart hoe aantrekkelijk jou innerlijk is; geen reacties geven is geen optie meer!

 • Ik zal jouw Stap-Voor-Stap begeleiden, met het schrijven van je eerste Knip en Plak bericht, ik zal je specifieke tips geven, zodat jij een bericht krijgt. Waarop bijna elke vrouw positief reageert en helemaal openbaart; geen spelletjes meer!

 • Ik zal je opdrachten en tips geven zodat jij een eerste bericht stuurt. Waardoor het type vrouw dat jij aantrekkelijk vindt, voelt dat jij haar begrijpt, hierdoor zal ze gelijk op je reageren! En je onweerstaanbaar vinden.

 • Jouw bericht zal haar fantasie stimuleren en positieve emotionele gevoelens in haar worden opwekken, waardoor zij sneller jouw wilt ontmoeten.

 • Jij zal leren wat de psychologische triggers zijn, waardoor vrouwen jou onweerstaanbaar vinden. Snelle enthousiaste reacties zullen het gevolg zijn zelfs al zuigt je dating profiel.

 • Ik leer je een techniek wat je een positief  reactie percentage van 75% oplevert; ja je zal waarschijnlijk een paar vrouwen teleur moeten stellen omdat je het druk krijgt.

 • Jij zal leren hoe je berichten schrijft waarbij zij voelt en weet. Dat jij haar verlangens kunt vervullen...het is dan ook niet raar als zij die van jou wilt vervullen.

 • Jij zal de elementen leren, om een fascinerend Knip en Plak bericht te schrijven. Waardoor nagenoeg elke vrouw niet kan weerstaan om op jou te reageren. En als ze niet reageren dan leer ik je een techniek die in 50% van de gevallen voor positieve reacties zorgt.

 • Jij zal ontdekken hoe je gelijk een wij-gevoel kunt creëren. Hierdoor onderscheidt je je gelijk op een positieve manier ten opzicht van andere mannen. En zijn jullie een team tegen de rest van de online daters.

 • Weet jij al de 8 dingen die mannen onbewust doen die enige kans op een reactie tot nul procent maken en elke vrouw online vrouwen afstoot? Straks wel.

 • Als jij nu al weinig respons op je berichten krijgt, dan zal deze techniek, in één klap er voor zorgen dat je de meest: wilde, interessante, spannende, blije reacties ooit krijgt.

 • Soms wil je misschien niet een Knip en Plak bericht sturen. Geen probleem, met mijn tips ben jij instaat om binnen 4 minuten een persoonlijk bericht te schrijven. Van minimaal 11 regels, waarop zij positief reageert.

 • Een geheime tip waarmee, ze niet vergeet om op je bericht te reageren. Sommige lezen eerst alles om dan de keuze te maken op wie ze reageren. En dan kan het gebeuren dat ze jouw bericht vergeet. Maar met deze techniek gebeurt het nooit meer.

 • Ik zal je de richtlijnen van een goed bericht leren, dit geldt zowel voor Knip en Plak als persoonlijke berichten. Als jij je hier niet aan houdt, dan dalen je kansen op een reactie dramatisch.

 • Weet jij al welke dingen jij vooral niet in je bericht moet zetten omdat je anders  uitgelachen kan worden?

 • Je leert het bericht op een toon geschreven, zodat jij de aantrekkelijke, interessante man bent, waar elke vrouw online naar op zoek is. En die ze het liefst gelijk ontmoeten.

 •  Jij ontdekt de 2 belangrijkste regels voor het versturen van een dating bericht. De meeste mannen houden zich hier niet aan. En daarmee verpruts je echt je bericht. En daarmee de kans om een aantrekkelijke vrouw te ontmoeten.

 • Ik zal je de fases leren, waardoor je een Knip een Plak bericht krijgt, die een hoog reactie percentage heeft, bij de vrouwen die jij aantrekkelijk vindt.

 • Ik zal je ook de techniek van "Herkenning" leren, hiermee creëer je gelijk een band met haar. Waardoor je sneller haar telefoonnummer krijgt en ontmoet.

 • Tips om er voor te zorgen dat je bericht als eerste gelezen wordt. Waardoor je nog sneller een reactie krijgt. En gelijk haar aandacht krijgt. En da andere berichten als slecht worden ervaren.

 • Jij zal berichten kunnen sturen, die een vrouw opwarmt. Zij zal onbewust door je tekst opgewonden raken. Dat heeft hele, leuke gevolgen. Kan je het aan?

 • Ik zal je specifiek vertellen wat je in je bericht kunt zetten, om geweldige reacties op te wekken, een reactie van meer dan 3 zinnen dus! Als een vrouw 2 of 3 paragrafen schrijft is dat geen uitzondering.

 • Hoe jij ondeugende berichten kunt sturen die vrouwen waarderen. Schrik niet van de reacties die jij terug ontvangt want als jij de juiste snaar raakt. Dan durven zij zich te laten gaan en komen de meest stoute gedachtes jouw kant op!

 • Ik geef jouw twee frameworken/ templates waarmee je ook je Knip en Plak bericht mee kunt opbouwen. Teven zijn deze ook erg geschikt voor persoonlijke berichten.

 • Wil je je eigen creativiteit gebruiken dat kan! Ik zal je leren hoe je zelf een Knip en Plak bericht of persoonlijk bericht kunt schrijven zonder framework/ template. Waar vrouwen graag op reageren.

 • Jouw Knip en Plak bericht zal er straks voor zorgen dat vrouwen zich ongemakkelijk voelen om niet op jou te reageren.

 • Weet je nog niet hoe je op passende wijze je bericht moet afsluiten, geen probleem lees de tips door, en je verhoogt de respons tot wel 32 %; zo simpel kan het zijn.

 • Het kan zijn dat je haar telefoonnummer vraagt en dat de daarna niet reageert, wat doe je? Ik heb het antwoord, en ja je kunt ook dit bericht ook hergebruiken!

 • Welke subjectlines ze wel leest, en bij welke subjectlines het bericht verwijdert zonder het bericht te lezen. Alleen dit al zal drastisch het aantal reacties verhogen.

 • Ik zal jouw twee specifieke vragen geven die jij aan haar kunt stellen...hierdoor merkt ze dat je niet oppervlakkig bent. En kan je het aantal reacties met 38 % verhogen.

 • Jouw bericht zal zij niet alleen voor zichzelf houden, zij zal het vol trots aan haar vriendinnen tonen. Deze moedigen haar aan om jouw te ontmoeten! Omdat ze haar het beste gunnen, hierdoor zal ze jouw onbewust nog leuker vinden.

 • 2 manieren om haar telefoonnummer te krijgen. En tips wat je zeker niet moet doen als je haar telefoonnummer wilt. Dit is echt te makkelijk werkt bijna elke keer.

 • Ik zal je leren, hoe jij erg romantisch over kunt komen, humoristisch of als een beetje een BAD BOY. Jij hoeft alleen maar te kiezen wat bij jou past.

 • Jij zal weten hoe je het best je eerste zin kunt beginnen, zodat je haar meteen grijpt en haar het beeldscherm inzuigt. Het zou zonde zijn dat door je zwakke opening zij niet de rest leest.

 • Je krijgt geen reactie op je eerste bericht wat nu? Nou daar ga jij ook een Knip en Plak bericht voor schrijven! En dat ga ik je leren. En als ze niet op je tweede bericht reageert ook geen probleem, daar heb ik ook iets op bedacht!

 • Je kunt het best Knip en Plak bericht ooit schrijven, maar als je titel niet goed is. Dan is er een grote kans dat je bericht niet gelezen wordt, maar dat gaat jou niet overkomen.

 • Jij zal straks een bericht kunnen sturen, waarin de dames die jij aantrekkelijk vindt, het gevoel krijgen dat je hun gedachtes leest. Dit zorgt voor de meest eerlijke en indrukwekkende reacties.

 • Jij zult leren, hoe jij van de concurrentie gebruik kunt maken, en daardoor zal jij nog meer berichten ontvangen. Jouw concurrentie is geen nadeel, maar juist een voordeel! Zij zal zich door deze techniek verbazen! Hiermee kan je tot wel 2 keer zoveel berichten ontvangen.

 • Ik zal je een Knip en Plak bericht leren, dat als ze de eerste keer niet reageert. Dat als je dit bericht stuurt, de kans 50% is dat ze positief reageert. In sommige gevallen krijg je zelfs gelijk haar e-mail adres.

 • Ik zal je een techniek leren, waardoor zij weet dat jij haar karakter begrijpt, en dat zal ze erg waarderen! Eindelijk is iemand die niet alleen maar op haar uiterlijk let. En haar gevoelens begrijpt, hierna kan je gelijk haar nummer omdat ze gelijk een band voelt.

 • Verder mail ik je ook een link wanneer ik een short-report af heb, waarin een bepaald onderwerp wordt uitgediept. Er is ook geen andere manier om deze te ontvangen, ik houd van exclusiviteit.

 • Technieken om er voor te zorgen dat je Knip en Plak bericht nog, persoonlijker overkomt. Wanneer je dit toepast, zal zij echt ervaren dat jouw bericht echt voor haar geschreven is. Door deze 'persoonlijke aanpak kan ze niet wachten met reageren.

 • Ik mail je tips over hoe je snel een date kunt krijgen.  En je online nog aantrekkelijker kunt overkomen. (Haar in een week ontmoeten is geen uitzondering.)

 • Jij leert een bericht te schrijven waarbij jouw persoonlijkheid zo goed naar voren komt. Dat zelfs zonder foto makkelijk 45% van de vrouwen positief reageert. En gelijk aantrekkingskracht creëert, hiermee maakt je foto nog maar weinig uit. 

        En nog veel meer...

        Jij zult merken hoe simpel internet daten echt is,  geweldig reacties krijgen van vrouwen was nog nooit zo makkelijk. Jij bent straks één van de weinige mannen zijn, die dames wel met een eerste bericht weet te fascineren.

 

Hoe JIJ weet of deze E-course óók jou helpt om MEER reacties van vrouwen te krijgen.

        Als de vrouwen die jij aantrekkelijk vindt constant zelf het initiatief nemen om jou iets te sturen. Dan is deze e-course geen aanvulling voor je .

        Als jij alleen maar een berichtje hoeft te schrijven van 2 regels en je ontvangt steeds een leuk antwoord. Van de vrouwen die jij echt leuke vindt. Dan is deze e-course niet voor jou.

        Ik heb deze e-course geschreven voor mannen die net als mij, geen mannelijk model zijn. En vrouwen willen ontmoeten in de plaats van online steeds berichtjes te schrijven!

        Mijn doel is om er voor te zorgen dat
jij met je woorden de interesse
bij een vrouw opwekt. Bepaalde emoties in haar oproept zodat zij jou gelijk fascinerend en aantrekkelijk vindt. Jij zal straks net als mij onweerstaanbaar overkomen met je eerste bericht. (Wat als voordeel heeft dat je uiterlijk minder van belang is.)

        Neem dit lijstje door en kijk wat bij past...en als 1 van deze dingen je bekent voorkomt. Dan
raaf ik je aan de e-course te bestellen.

        Mocht jij je in meer punten herkennen dan heb jij niet het dating succes dat je zou kunnen krijgen, loop je onnodig vrouwen mis. En heb jij deze e-course onmiddellijk nodig.

 • Jij hebt weinig inspiratie om een goed eerste bericht te schrijven. Je twijfelt hoe het bericht bij haar overkomt en zit minuten te kijken naar je beeldscherm en haar profiel om überhaupt iets te kunnen typen. 

 • Jij bent het zat om je tijd te verspillen aan dames die sowieso niet reageren omdat het 'Window-Shoppers' zijn. Of omdat je denkt dat ze niet reageren omdat je foto hen niet aanspreekt.

 • Jij vindt het lastig om iets in woorden uit te drukken, en daardoor kan je bericht saai overkomen. En je hebt geen idee hoe je dit kunt verbeteren zodat je wel leuke berichten weet te versturen.

 • Jij houdt het kort en simpel omdat het makkelijk is en jij niet te veel tijd kwijt wil zijn. Hierdoor krijg je ook korte simpele antwoorden of bezoekt ze alleen je profiel.

 • Jij geeft complimentjes, om een reactie op te wekken. (Dit is een erg slecht idee, te veel mannen doen dat.) Omdat dit voor je gevoel het enige manier van berichten schrijven is die werkt.

 • Jij hebt van alles geprobeerd, veel berichten verstuurt, informatie op internet gezocht over hoe je een goed eerste bericht schrijft en nog steeds geen resultaat. Voor je gevoel lijkt het misschien wel onmogelijk om een reactie te krijgen.

 • Vrouwen reageren soms op je eerste bericht, maar jij raakt haar kwijt wanneer jij haar je tweede bericht stuurt. (Dan heb te weinig aantrekkingskracht weten te creëren, in de e-course leer ik hoe jij wel die krachtige emoties oproept.)

 • Jij krijgt geen reactie van vrouwen die jij echt wilt bereiken. Vrouwen reageren wel maar de meest knappe of de dames die jij echt zou willen ontmoeten reageren niet.

 • Jij weet niet goed hoe je een eerste bericht moet schrijven, en wat je er in moet zetten. En hebt erg veel moeite om iets te typen ook al lees je haar profieltekst.

 • Jij denk dat je 'Looks' er voor zorgen dat vrouwen niet op je bericht reageren en hebt daarom de hoop al een beetje opgegeven. Want je hebt geen idee hoe jij haar met je persoonlijkheid en woorden kunt aantrekken.

 • Je krijgt soms een reactie, maar deze is te kort voor jou om er echt goed op terug te reageren.

 • Er is een extra hoofstuk waarbij je letterlijk te zien krijgt, welke berichten mannen sturen. Zodat jij die informatie kunt gebruiken om jouw berichten beter te maken.

 • Je hebt een punt bereikt dat je denkt dat vrouwen nooit iets terugsturen. Om dat vrouwen niet op de berichten reageren die je nu stuurt. Jij bent zo vaak teleurgesteld geraakt dat je het even niet meer weet.

 • Als jij jezelf de vraag stelt: ontvangen mannen echt berichten op een datingsite? Of tegen jezelf zegt: vrouwen sturen geen berichtjes op datingsites. Kortom je hebt maanden lidmaatschapsgeld betaald en nog steeds geen bericht of date gehad.

 • Jij wilt je tijd niet verspillen met het schrijven van berichten. Jij wilt (snel) vrouwen ontmoeten en daten, en wilt gelijk een eerste indruk neerzetten zodat zij ook jou snel wilt ontmoeten.

        Ik hoef je niet te vertellen of jij deze e-course nodig hebt. Als jij het nodig hebt, dan weet je het nu...

        Deze e-course kan er voor zorgen...dat jij niet meer de vrouwen misloopt die je had kunnen krijgen. En dat je de aandacht van vrouwen wekt, die je nu niet te weet op te wekken.

        Het mooie van deze e-course is, is dat deze niet is gebaseerd op aannames. Ik heb zelf dag in dag uit tientallen berichten verstuurd om te testen wat wel en niet werkt.

        Omdat jij in 3 minuten, zeven vrouwen iets kunt sturen om dan 9 minuten later je eerste reactie te ontvangen. Van een dol enthousiaste mooie dame... jij zal effectiever met je tijd omgaan. En meer dames plus jezelf blij maken.

        Als jij nu drie vrouwen iets stuurt ben je wel zo'n 30 minuten kwijt en dan schat ik het nog laag in. Of je verstuurt expres korte berichten om tijd te besparen, hoe werkt dat voor je? Ben bang dat het aantal reacties erg laag is of niet?

        Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat niet de eerste de beste dame jouw date zal zijn. Dus door op deze simpele manier het volume te verhogen. Kom je  WEL dichter bij die leuke relatie, of wilde nacht. Dat ligt helemaal aan jou...

        Stap ook over naar de
nieuwe manier van berichten versturen, die meer respons oplevert. En jou geen moeite kost. Knip en Plak berichten geven het resultaat dat jij wilt, en verdient. Grijp de kans nu het nog kan!

   

Let op: Er is een limiet, MAXIMAAL 3 e-courses per datingsite! (Lexa, E-darling, Relatie Planet etc.)

Om er voor te zorgen dat jouw bericht blijft opvallen. En wat ik aanbied exclusief blijft heb ik een limiet ingesteld. Hierdoor kan jij optimaal berichten versturen, zonder last te krijgen van andere goede berichten.

        Misschien vroeg jij je af, wat nou als veel mannen veel mannen deze e-course  kopen, valt mijn bericht dan nog op?

        Dat is een terechte vraag, ja je bericht valt op, maar ze zal dan meer naar je uiterlijk kijken en nog kritischer de inhoud lezen.  Omdat meer mannen een goed dating bericht versturen.

        Nu krijgt een dame ongeveer 2/30 berichten die haar interesse wekt.

        Als het straks 9/30 zou worden, loopt het uit de hand. Ik vind dat jij optimaal van deze technieken gebruik moet kunnen maken. En niet 'last' moet hebben van andere berichten.

        Vandaar het limiet, dit zal er voor zorgen dat er naast jouw maximaal 2 andere mannen bij de zelfde site het e-book bezitten. Jouw bericht blijft dus opvallen.

        Zonder dat je last krijgt, van te veel concurrentie.

        Door Knip en Plak berichten ben jij instaat om in 5 minuten 10 vrouwen te bereiken, denk je eens in als 10 mannen dat kunnen...dan krijgen vrouwen een 'spam' van berichten die allemaal haar interesse wekken. Dat wil ik voorkomen. 

        Zij moet niet gewend raken aan goede berichten, want nu kan jij de aandacht wekken door je bericht. En hoef je er niet uit te zien als een model.

        Ik wil niet dat de dames online kritischer worden vandaar het limiet per website. Misschien wil ik straks ook wel weer actief zijn online dan wil ik niet te vele concurrentie jij ook niet toch?

 • UPDATE E-course: E-course is nóg voor ALLE sites beschikbaar

 • Onbeschikbaar voor: Nog niet van toepassing.


Jack Joel biedt jou:

 1. Het e-book: Knip en Plak berichten

 2. 30+ Informatie Mails: ( 3 maanden lang elke maand ±10 tips) tips van m'n laatste bevindingen over Knip en Plak berichten, hoe jij snel een date kunt krijgen, en andere trucjes die online dating voor jou makkelijker maakt.

 3. Knip en Plak inspiratie voorbeelden: Om je te inspireren is hier een e-book met voorbeelden en uitgebreide uitleg van door mij verstuurde berichten. 

        Nu vraag jij je misschien af wat is de prijs voor deze e-course?

        Nee deze e-course is goedkoper dan een eetentje voor twee...

        Voor de snelle beslissers die, nu geen tijd meer willen verspillen om voor elke vrouw een persoonlijk bericht te schrijven. En wel veel respons willen is de prijs slechts 67

        De prijs van de e-course gaat omhoog wanneer er bijvoorbeeld voor Relatie Planet (of een andere datingsite) twee man zich hebben aangemeld. (Het limiet is dan bijna bereikt vandaar dat de prijs omhoog gaat, ook als jij bij een andere datingsite zit geldt de nieuwe prijs!)

        Gelukkig voor jou is prijs van de e-course nog laag. Vooral als je weet dat wanneer ik de zelfde kennis met je zou delen terwijl we in je woonkamer zitten. Dat kost 450 euro. Nu krijg je die kennis voor een betaalbare prijs.

        Ik snap dat  450 voor veel mannen prijzig is vandaar dat ik ook deze e-course heb gemaakt. Het is  dan alsof ik naast je sta, door het e-book, de brainstormtips en e-mails kan ik alle kennis die ik heb toch op je overbrengen zonder dat het je veel kost.

        Daarnaast krijg jij ook mijn *GEHEIME* Excel sheet. Met deze tool kan je makkelijk bijhouden welke van je berichten het best werkt. Welke dames al gereageerd hebben en wie je nog een keer moet benaderen. Dit scheelt jouw enorm veel tijd!!!

        En ik deel een paar van mijn beste berichten zodat je kunt leren, hoe het werkt. Deze voorbeelden zullen je succes. Een snelle start geven.

        Door deze methode krijg je nooit een afwijzing en kan jij haar al ruim voordat de date eindigt zoenen.

Samenvattend krijg je:

Knip en Plak berichten + Bonussen Normale Prijs Actieprijs
Cursus: Knip en Plak berichten € 77,- 67
Meer dan 30 informatie mails € 81,- GRATIS
Knip en Plak berichten (Excel Sheet) € 20,- GRATIS
E-book: Knip en Plak inspiratie voorbeelden € 20,- GRATIS
Totale Prijs € 198,- 67

                                                               Misschien heb jij nog nooit een e-course aangeschaft,
                                                               normaal heb je 14 dagen bedenktijd om een online
                                                               aankoop terug te draaien. Maar ik heb er alle
                                                               vertrouwen in dat jij tevreden zal zijn. Ik wil ook dat jij
                                                               alle technieken op een rustig tempo kunt toepassen.

                                                               Daarom kan jij tot 7 maanden de koop ongedaan
                                                               maken, stuur me een mailtje en ik zal het aankoop-
                                                               bedrag terug storten.       

        Dus ik neem het risico, maar ik weet zeker dat als jij straks je berichten stuurt. En leuke, enthousiaste reacties krijgt, jij ERG tevreden zal zijn. Sterker nog jij zal niet meer op de oude manier je berichten sturen.

 

        Zelf dacht ik ook, als dit zo goed werkt, dan moet een persoonlijk bericht nog beter scoren. Ik stuurde vijf vrouwen een berichtje, kreeg toen positieve 1 reactie, en 1 respons van geen interesse!

         Toen wist ik weer waarom ik Knip en Plak berichten stuurde...

ERGER jij je ook als vrouwen niet niet reageren?

Het is niet voor niets dat volgens JupiterSearch 97% van de mannen binnen 3 maanden stopt met online dating. Dat betekent dus meer vrouwen voor jou! Want door de triggers in jouw Knip en Plak bericht, lukt het bijna geen enkele vrouw om JOUW bericht te weerstaan en om niet te reageren.

        Jij gaat je met je bericht op een positieve, aantrekkelijke en originele manier onderscheiden. Zij zal dolblij zijn dat er iemand is die verder kijkt dan haar looks. Iets wat de meeste mannen niet doen. 

        Jij zal bij de top 3 procent horen die de meest sexy en aantrekkelijke vrouwen naar zijn inbox lokt. En date na date krijgt.

         Jij komt over als iemand waarbij zij voelt die het waard is haar te ontmoeten.

        Het niet over haar uiterlijk hebben in je eerste bericht is één ding, maar haar laten voelen dat jij zo leuk bent dat zij jou niet kan laten lopen is iets anders. Maar vanaf nu zal dat je makkelijk afgaan.

        Jij creëert je eigen kans om haar te ontmoeten. 

        Simpelweg omdat jij aantrekkelijk en interessant overkomt met je eerste bericht. Waardoor zij niet zal faken alsof ze niet  geïnteresseerd is. Zij weet wat ze wilt, en voelt dat jij dat kan bieden, dan gaat ze er ook vol voor! Zonder haar tijd te verspillen aan spelletjes.

        Kan je dat aan?...

        Dames kunnen volhardend zijn, als het antwoord van haar jou niet aanspreekt en jij niet reageert. Blijft zij jouw profiel checken, om te weten of je het al gelezen hebt. Of stuurt ze je nog een tweede bericht om je aandacht te krijgen. In de hoop dat je reageert.

        Als jij dit aan kunt, aarzel niet en bestel de e-course 10 minuten Knippen en Plakken geeft je makkelijk 6 reacties.

        Jij zal met je eerste bericht zo aantrekkelijk overkomen dat je daarna, niet meer veel moeite hoeft te doen. Zij gaat achter jou aan!

        Ik weet zeker, dat wanneer jij 5 Knip en Plak berichten verstuurt. En de volgende dag een paar reacties terug krijgt van elk 2 paragrafen lang. Waarin de vrouwen waarin jij geïnteresseerd bent vol enthousiasme reageren...

        Dit jouw manier van daten wordt en je niet meer anders zou willen.

        Knip en Plak berichten maken jouw inbox wel vol, je krijgt hiermee wel op constante basis leuke reacties. En je bent nog veel minder tijd kwijt ook. 

        Dus bestel de e-course niet voor 198 maar tijdelijk voor slechts 49,97 euro. (Dat is nog goedkoper dan een eetentje voor twee!)

        Jij krijgt strak de meest leuke reacties de snelste manier ooit... volg de training en ga eindelijk weer daten. Want online dating is geen doel op zich, het moet een middel zijn om vrouwen te ontmoeten. 

        Als jij (net als mij toen) bezig bent met uit te vogelen hoe online dating werkt dan ben je verkeerd bezig.

        Ik heb het al uitgezocht en jij kan daar nu de vruchten van plukken, neem de short-cut van een volle inbox met allemaal positieve en blije reacties van vrouwen die jij benaderde. 

       Ga lekker daten, vrouwen ontmoeten en lol hebben! Daarvoor heb jij je ingeschreven bij een datingsite toch? En niet om zelf te onderzoeken hoe jij via een datingsite vrouwen kan ontmoeten, claim de e-course en kom in contact met vrouwen.

Zo CLAIM jij gelijk je e-course

Druk op de BETALEN knop je kunt betalen met IDEAL, een eenmalige machtiging of PayPal.

Vul je email in, en selecteer: bank, paypal of eenmalige machtiging.

Nu kan je het e-book downloaden

Na het downloaden kan jij je mail adres invullen om de informatie mails te ontvangen.  

Jij kunt VEILIG betalen met IDEAL of Paypal, woon je in België? Geen probleem, een éénmalige machtiging is ook mogelijk.

        Het is toch heerlijk om de zoekfunctie te gebruiken, en als je een leuke dame ziet. CTRL+V te doen, en dat bij 4 verschillende dames te doen. Om dan een paar minuten later terug te keren naar je postvak. Om dan haar 3 dol enthousiaste reacties te lezen. En dame nummer 4 ondertussen al bezig is om op je te reageren.

        En dat je ook reacties krijgt allemaal van vrouwen die jij ontzettend sexy en interessant vindt. Ik hoop dat je goed bent in het ontvangen van complimenten...want die zal jij krijgen!

        De dagen van berichten sturen die geen reacties opleveren, zijn voorbij. Zij zullen niet meer je bericht lezen zonder iets te sturen. Je zult meer reacties krijgen in minder tijd. Geef jezelf een volle inbox. 

        Want wil je een leuke dame via het internet ontmoeten, dan moet je eerst met haar in contact komen.  

        En dat doe je door een goed bericht te sturen, en dankzij je Knip en Plak berichten, kan jij veel goede berichten versturen, zonder enige moeite. 

        Jij zal de
leukste reacties ontlokken van dames, zonder 20 minuten lang naar haar profiel te staren...om te bedenken wat je moet typen. Want jij hebt Kladblok, selecteert dan een bericht en wacht op haar reactie.

        Terwijl je ondertussen bij andere vrouwen de zelfde handeling doet...

        Aarzel niet, bestel deze e-course en fascineer de vrouwen die jij wilt fascineren.

        Neem het lot in eigenhand en ontmoet de vrouwen die jij aantrekkelijk vindt.

        Voor je het weet ontvang je meer berichten en krijg je meer dates dan je aankunt.

         Ik wens je alvast
veel
succes! 

        Je vriend,

        Jack Joel

PS: Deze e-course, biedt jouw de mogelijkheid om automatische je  inbox te laten vullen. Als jij gebruik kunt maken van de toetsen combinatie CTRL+C en CTRL+V kan jij de vrouwen aantrekken die jij wilt! Met je Knip en Plak bericht zal jij vrouwen fascineren, waardoor ze het niet kunnen laten om op jou te reageren. Gun jezelf de kans om te leren hoe je een goed Knip en Plak bericht maakt, je inbox wordt voller dan ooit. Bestel dan nu de e-course.

Na betaling wordt je doorgelinkt naar de download pagina. 

Twijfel je nog?

Ontvang Gratis het rapport: De 3 Grootste
Fouten die mannen online maken
Naam:
E-mail adres:
 

PPS: Ik vind het geweldig om succes verhalen te ontvangen! Tevens maak je daarmee meer kans op de maand lang online begeleiding. Heb je hulp nodig met internet daten dan kun je me natuurlijk ook altijd mailen. Vragen? bel o6 - 13 o7o9 23. 

Je kunt ook een e-mail sturen naar: support@pimpjeprofieltekst.nl 

  Reacties van mannen

  (
  Deze verhalen zijn aangepast en namen zijn verandert wegens privacy.)
   
  Hai Jack ik heb je e-course doorgenomen en het heeft me echt geholpen. Het was geen saai algemeen verhaal, jij kwam met concrete voorbeelden. 

  En dat hielp zeker met het maken van mijn eerste bericht. Vrouwen reageren nu ook zo enthousiast! Ik ben niet de meest aantrekkelijke gozer en kennelijk is dat ook niet nodig. Hoe dan ook ik deed wat je zei en stuurde mijn eerste bericht naar een paar vrouwen die online waren. En in een kwartier had ik al beet! Ik ga nog even verder met tweaken en keep up the good work!

  Groeten van Ferry

   
  Wat een uitvinding, Knip en Plak berichten. Het scheelt me tijd en geeft me de meest uiteenlopende blije reacties. En zij hebben geen idee dat ik mijn zelfde bericht naar meerdere vrouwen stuurde.  

  Ik kan begrijpen dat je dit in het begin voor jezelf wilde houden. Want dit is echt te makkelijk ik heb nog nooit zo simpel een vol postvak gehad en het kost me veel minder werk. Ik wil je bedanken voor het delen van deze informatie.


  Ben jij de volgende, voor wie online dating makkelijker wordt? Bestel de e-course

  Na betaling wordt je doorgelinkt naar de download pagina


  _________________________________________________________________________________
  Ik neem je privacy erg serieus, hier kun de Privacy Policy lezen. Copyright © 2010 - 2014 www.pimpjeprofieltekst.nl. All Rights Reserved. Met het bezoeken van deze site, ga je akkoord met de voorwaarden en het disclaimer deze zijn hier te lezen.