Voorwaarden en Disclaimer

Pimpjeprofieltekst.nl biedt mannen hulp op het gebied van vrouwen en dating, er worden producten en diensten aangeboden, die aan vrouwen en dating gerelateerd zijn. De informatie van alle, producten en diensten zijn geen professioneel advies. Maar de visie, inzichten en 'real life' ervaringen van Jack Joel en derden. En is alleen maar bedoelt voor eigen vermaak. Jij bent verantwoordelijk voor je daden.

Door gebruik te maken van deze site, ga je akkoord met voorwaarden.

  1. U gaat akkoord dat u deze site niet gebruikt voor illegale doeleinden.
  2. Merken en auteursrecht: U erkent en gaat akkoord dat alle informatie dat beschikbaar is op deze site, inclusief maar niet gelimiteerd aan logo's, designs, teksten, afbeeldingen, kleuren, format, en patenten. Beschermd zijn en onder het copyright, trademarkrecht en auteursrecht vallen van pimpjeprofieltekst.nl en dat alle content en materialen op deze site zijn beschermd. Hierdoor mag niets gedupliceerd worden of gebruikt worden zonder schriftelijke toestemming van pimpjeprofieltekst.nl en of Jack Joel. Verder gaat u akkoord dat u geen afgeleidt werk maakt  van de content die op de site pimpjeprofieltekst.nl staat, en van de producten en diensten die worden aangeboden.
  3. Disclaimer: Jack Joel geeft geen enkele garanties (zowel expliciet als impliciet) betreffende de materialen op de site. Verder geeft PimpjeProfieltekst geen garantie de materialen geen fouten bevatten.  Jack Joel biedt geen garanties voor de servers van de site, en dat deze virus vrij is en op een andere manier schadelijk is en dat alle fouten hersteld worden. U neemt het totale risico inclusief alle kosten voor een reparatie of service voor uw computer. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord door geen claim in te dienen tegen Jack Joel en de site pimpjeprofieltekst.nl
  4. Testimonia: Alle testimonia zijn echt, weergeven de ervaring van de gebruiker en zijn mening. Als u een testimonia of gebruikers verhaal wilt schrijven is dat mogelijk. Sommige gebruikers ontvingen een product voor de moeite die ze namen. Let wel, uw bericht zal op sommige punten aangepast worden om uw privacy te bewaren. Verder stemt u toe dat de testimonia gedupliceerd mag worden en op verschillende sites geplaatst wordt.

Voor verdere vragen kunt u mailen naar disclaimer@pimpjeprofieltekst.nl

Pimp je Profieltekst